maanantai 1. kesäkuuta 2009

Minne Matkalle?

No onpas ollut mukavat kelit :) harmi vaan, että loppuviikosta onki luvattu sit viileämpää :'( No mutta asiaan. Tänään oli taas Taloussanomissa uutinen siitä, miten euron vahvistuminen hyödyttää ainakin Ruotsiin, Turkkiin tai Britanniaan suuntaavan lomailijan matkakukkaroa. Itse asiassa vahva euro hyödyttää matkailijaa lähes joka kolkassa. Tässä linkki Taloussanomien uutiseen:

http://www.taloussanomat.fi/raha/2009/06/01/lomailija-vie-eurosi-britanniaan-tai-ruotsiin/200913561/139?pos=6

Mietin just, että valitsisinkohan itse lomakohteeni valuutan takia? Tulin siihen päätökseen, että jos olisin menossa tai suunnittelemassa lomamatkaa, niin voishan sitä sitten samalla vähän katsoa, että mihin maahan kannattaisi mennä, jotta saisi euroilleen enemmän vastinetta. Ruotsiin olisi melko helppo mennä, ja Britanniassa en ole koskaan käynyt joten why not? Mutta jos nyt oikeesti haluaisin johonkin tiettyyn kohteeseen, niin tuskin tämä asia loppupeleissä ratkaisis mitään. Kyllä mä ihan lähtisin sinne minne eniten haluaisinkin. Mut onkohan joku teistä suunnittelemassa matkaa jonnekkin tiettyyn kohteeseen, siks että saisi enemmän vastinetta euroilleen just siinä kohdemaassa? Vai oletteko te edes miettineet asiaa...:D Mutta kuten Jussi tossa jo aiemmin kirjoittikin, niin miksi edes matkustaa ulkomaille, kun meillä on täällä Suomessakin riittävästi kaikkea kivaa 8-)

1 kommentti:

  1. tuo on kyllä hyvä kysymys! En ole itse ajatellut tota asiaa, mutta olishan se tosiaankin hyvä saada euroilleen jotain vastinetta, jos jonnekin matkustais:) Mutta se on kyllä totta, että jos oikeesti jonnekin haluais, niin sama se sille valuutalle ois;) Paitsi että opiskelija budjetilla ei minnekään pääse, vaikka kovasti haluis:(

    VastaaPoista